فرهنگ و هنر گیلان
در این وبلاگ مسایل جنگ نرم و همچنین مسایل فرهنگی، سیاسی و... گیلان ارائه می شود.

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 84
بازدید دیروز : 20
بازدید هفته : 105
بازدید ماه : 104
بازدید کل : 7243
تعداد مطالب : 67
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1



متن نامه امام خامنه ای به جوانان غربی

بسم‌ الله الرّحمن الرّحیم

به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 20 بهمن 1393برچسب:, توسط محمدزاده

آشنایی با ماهی قزل آلا وماهیان سردابی

عنوان ماهیان سردابی شناسایی می نمایند.بیشتر این ماهیان از خانواده آزاد ماهیان  salamonidaeبوده و مشتمل بر ماهیان آب شیرین و ماهیان مهاجر موجود در نیمکره شمالی می باشند.

نام علمی قزل آلای رنگین کمان oncorynchusmykissمی باشد. درزبان روسی mykissبه ماهی قزل آلای رنگین کمان و پولادسر اطلاق می شود .قزل آلای رنگین کمان از خانواده salmonids است ونام عمومی این ماهی rainbowtrout می باشد.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 26 آذر 1392برچسب:, توسط محمدزاده

باز امشب هوس گریه ی پنهان دارم            میل شب گردی در کوچه ی باران دارم

کسی از دور به آواز مرا می خواند               از دل این شب پر راز مرا می خواند

شهید احمد زارعی (بر اثر زخمهای سرطانی شهید شد)


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 26 مهر 1392برچسب:, توسط محمدزاده

چه کسی با افتخار می‌گوید «من تکنوکرات هستم»؟!

كنايه امام خامنه‌اي روحی فداه انقلاب به "تكنوكرات‌ها" و رويكرد دائمي آنها در وابستگي به غرب و الگو قرار دادن كشورهاي غربي در زمينه پيشرفت‌هاي فني و صنعتي بدون توجه به روح انقلاب اسلامي، يكي از محورهاي مهم و اساسي سخنراني ايشان در حرم رضوي بود كه مي‌تواند به عنوان يكي از معيارهاي انتخاب رئيس‌جمهور آينده نيز مورد توجه مردم و فعالان سياسي قرار بگيرد.

..............محمدباقر قاليباف در يكي از همايش‌هاي پرتعداد شهرداري تهران، با تعریف خاصی از مفهوم تکنوکراسی، این ویژگی خود را اینطور توجیه کرد: «ممکن است که بگویند قالیباف، انسان تکنوکراتی است که باید بگوییم تکنوکرات بودن چیز بدی نیست ......................!!!!

 برگرفته از سایت شخصی حضرت حجه الاسلام محمد علی محسن زاده  

 


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 14 فروردين 1392برچسب:قالیباف" هاشمی, توسط محمدزاده

باسمه تعالی

"خواص اصولی و طرفدار حق" و چالش های فراروی آن

   مقدمه : 

نگارنده در این یادداشت در نظر دارد جهت تبیین شایستگی ها و چالش های فراروی خواص طرفدار حق با طرح دو سوال پاسخ به آنها برای هر یک از موضوعاتی زیر مطرح می نماید، از این راه سعی دارد با پاسخ به سوالات جایگاه، وظایف و اهمیت "اهل حق، خواص اصولی و طرفداران حق" و همچنین "اصولگرایان یعنی آحاد مردم حق جو و پیرو خواص طرفدار حق" را بررسی، تبیین و تشریح نماید.

ضمنا این پرسش ممکن است در اذهان بوجود آید مبنی بر اینکه شما چرا دشمن و خواص طرفدار باطل را ول کردید و فقط به "خواص اصولی و طرفدار حق" می پردازید؟

در جواب باید بگویم دشمنان؛ چه دشمنان داخلی و چه دشمنان خارجی همیشه باید مورد توجه و رصد باشند و خصوصاً دشمنان داخلی که از صدر اسلام تاکنون، نمی توانستند در دشمنی علنی خود موفق شوند چرا که در این راه به همدستی با بیگانگان بر ضد منافع ملی و منافع اسلام متهم و این امر به هوشیاری و اتحاد سپاهیان اسلام را در مقابل دشمنان (داخلی و خارجی) منجر می شد. لذا آنها یا به ظاهر اسلام می آوردند و یا از افراد ساده لوح و بی بصیرت به عنوان ابزار خود استفاده و در نهایت ضربات خود را از داخل بر امت اسلامی وارد کرده و هماهنگی های خود را با دشمنان خارجی را بصورت غیر علنی پیگیری می نمودند و با این توضیحات باید "خواص اصولی و طرفدار حق" همیشه مورد توجه و بررسی قرار گیرند تا با اطاعت بی چون و چرا از ولایت مطلقه فقیه و همچنین بصیرت و بصیرت افزایی که در جامعه بوجود می آورند، امت اسلامی و انقلاب اسلامی را با عنایت خدا، توصل و توکل به خدا "بیمه، پیروز و سربلند" نگه دارند.  

موضوعات شامل :

1-    شناخت الزامات پاسداری از انقلاب اسلامی.

2-    عمل به فرامین، توصیه ها و رهنمود های ولی فقیه .

3-    روحیه تکلیف گرایی توام با عمل.

4-    صداقت .

سوالاتی که برای هر یک از موضوعات طرح و سپس پاسخی ارائه گردید.

1- راهکارهای ارتقاء شایستگی های خواص طرفدار حق چیست؟

2- چالش ها و موانع فرا روی "خواص اصولی و طرفدار حق" چیست؟


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 6 اسفند 1391برچسب:خواص اصولی, چالش های خواص , توسط محمدزاده

بِسم الله الرَّحمن الرَّحيم

خواص اصولی باشند؛ نه اصولگرا!  (باز تعریف اصولگرایی)    

مقدمه :

اصول چیست؟ اصولی بودن یعنی چه؟ اصولگرایی چیست و نقش و ارتباط بین اصول، اصولی بودن و اصولگرایی به چه شکلی است و به چه کسانی اصولی و به چه کسانی اصولگرا می گویند؟ حق و باطل در ارتباط با اصول و اصولگرایی چه جایگاهی دارد؟ این دغدغه ای است که همواره ذهن نگارنده را به خود مشغول ساخته و برای این سوالات دنبال پاسخ هایی بوده است.

       ابتدا بايد عرض نمایم به هیچ وجه اين قصد وجود ندارد كه زحمات و حق محوری ها و طرفداری از حق در جبهه ی اصولگرایی، کم اهمیت و یا کمرنگ جلوه داده شود و بنیانگداران صدیق و ولایت مدار گفتمان اصولگرایی زیر سوال بروند، چرا كه در طول 10 سال گذشته زحمات، حق مداري، بصيرت افزايي، فداكاري و ايثارگريهايي كه اين عزيزان انجام دادند بر كسي پوشيده نيست و همواره باید به این تلاش ها ارج نهاد.

      اما با همه این اوصاف نگارنده لازم می داند و معتقد است؛ مدعيان دروغين اصولگرايي به مرور با حیله و نیرنگ (باطل در لباس حق) درجبهه اصولگرایی نفوذ نموده اند، و در خیلی از موارد و صحنه ها به جای اصولگرایان اصیل و اصولی، برای جبهه اصولگرایی تصمیم می گیرند و برای خوشان شان و جایگاهی تعریف نمودند که در نگاه و تعریف گذشته و سنتی نمی توان دست آنها را از غصب قدرت، جاه، مقام و بیت المال قطع نمود.  لذا در این شرایط "باز تعریف اصولگرایی" امری لازم و ضروری است.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 8 بهمن 1398برچسب:بازتعریف اصولگرایی,خواص طرفدار حق و اصول, توسط محمدزاده

نطق تند رسایی در مجلس علیه مهدی هاشمی

کد خبر: ۲۹۲۲۷۹

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۵

نماینده تهران در مجلس گفت: فساد اصلی مهدی هاشمی قبل از آن که سیاسی باشد، اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه) خود در صحن علنی گفت: آیا اصل 19 و 20 قانون اساسی درباره آقازاده که 13 عنوان اتهامی از جمله اخلال در نظم اقتصادی، اختلاس، جاسوسی و همکاری با دولت های بیگانه دارد، اعمال شده است؟       متن کامل این نطق در ادامه می‌آید:


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 30 آذر 1391برچسب:, توسط محمدزاده

 شهید رجایی بعد از پذیرفتن مسئولیت (نخست وزیری) هر ماه لباس دوران زندان خود را که نگه‌داشته بود می‌پوشید و با همه کارمندان نخست‌وزیری زمین‌ها را جارو می‌کرد و دستشویی‌ها را می‌شست تا یادش نرود همان محمدعلی رجایی است که زمانی در کنار خیابان دست‌فروشی می‌کرد.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 24 آذر 1391برچسب:شهید رجایی, توسط محمدزاده

پنج روش برطرف نمودن بوی بد دهان

بوی بد دهان دلایل مختلف و متعددی دارد مثل پوسیدگی دندان، التهاب لثه، جرم دندان، مصرف دخانیات، مصرف بعضی از داروها و مواد غذایی.

به عنوان مثال همه می‌دانیم که مصرف سیر چه غوغایی به پا می‌کند!

البته مشکلی نیست که راه حل مناسبی نداشته باشد. رعایت بهداشت دهان و دندان مسلماً بهترین راه برای داشتن نفسی خوشبو است. اما در این بین خوردنی‌ها و نوشیدنی‌هایی نیز وجود دارد که می‌تواند با بوی بد دهان مقابله کند.

۵ ماده‌ی غذایی که می‌تواند مشکل شما را حل کند و نفس تان را خوشبو می کند.

1 - پنیر و ماست میل کنید.

بعد از صرف غذا خوردن یک تکه پنیر می‌تواند باعث خنثی شدن برخی از اسیدهای غذایی شود که به دندان‌ها می‌چسبند و دهان را بد بو می‌کنند. بنابراین نفس شما خوشبو می‌شود.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه 11 آذر 1391برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

شجره طیبه صالحین

نگاهی به تاریخچه برگزاری جلسات هفتگی، دورهم نشستن

در مساجد، حسینیه ها و منازل حدود 50 سال اخیر

نگارنده با طرح این موضوع در نظر دارد به سابقه دار بودن  تشکیل حلقه های شجره طیبه صالحین بپردازد و ذهن ها را از مقطعی، جدید، ابداعی و طرحی مقطعی بعنوان شجره طیبه صالحین خارج نماید و تاکید نماید به اینکه برنامه های جدید حلقه های شجره طیبه صالحین در حقیقت سازماندهی و ساماندهی همان نشست ها و دورهم نشستن های گذشته می باشد.

     برای تبیین و تشریح حلقه های صالحین در گذشته و حال، توجه عزیزان را به دورهم نشینی ها (حلقه های شجره طیبه صالحین) در نیم قرن اخیر جلب می نمایم.  

قابل توجه کسانی که : 1- کسانی که فکر می کنند که حلقه های شجره طیبه صالحین را خودشان و در این چند سال اخیر ابداع نموده اند. 2- فکر می کنند تشکیل حلقه های شجره طیبه صالحین طرحی جدید است مثل طرح های دیگر، آغاز و پایانی دارد و یک روزی تاریخ مصرفش تمام می شود....

در حالی که دورهم نشستن ها و حلقه های صالحین؛ نه ابداع جدیدی است و نه تعطیلی و پایانی دارد. 


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 3 آذر 1391برچسب:حلقه صالحین, توسط محمدزاده

اصول و راهكارهاي مقالبه با جنگ نرم

استاد : مهندس عرفاني فرد      دانشجو : ا. غلامي   آبان 1391

علت جنگ و منازعه در جوامع مختلف :

در ارتباط با منازعه بين گروهها و جوامع دو ديدگاه مطرح است :

ديدگاه اول عامل اصلي منازعه را انسان مي داند، زيرا معتقد است در ذات انسان خودخواهي، قدرت طلبي و سلطه جويي قرار دارد و همواره در فكر آن است با استفاده از ابزارها و عناصر مختلف بر ديگران استيلا يابد.

ديدگاه دوم عامل منازعه را ساختار اجتماعي و بين المللي تلقي مي كند. در اين رويكرد ساختار نظام اجتماعي و بين المللي ماهيت آنارشي دارد و هرجا آنارشي وجود داشته باشد، منازعه اجتناب ناپذير است.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 4 آبان 1391برچسب:جنگ نرم, توسط محمدزاده

بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم

به نام خداوند بخشنده مهربان

In  the neme  of God,  the  compassionate, the merciful.

اللّهُمَّ اَخرِجني مِنَ ظُلُماتِ الوُهمِ.

پروردگارا ! مرا از تاريكي هاي فكر برون آر.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 16 شهريور 1391برچسب:مناجات" ترجمه مناجات, توسط محمدزاده

انقلابی کیست؟ انقلاب چیست؟

یکی از تجربه‌های بزرگ در همه انقلابها و نهضتهای تاریخ این است که‏ هیچوقت در تاریخ رسمی تحولات بزرگ اجتماعی، دقیقا روشن نمی‌شود

 دکترحسن رحیم‌پور ازغدی”، در مراسم تجلیل از زنان فعال انقلاب اسلامی، در مجتمع فرهنگی ورزشی غدیر مشهد، با بیان اینکه سخنانش در راستای پاسخ به این سئوال است که انقلابی کیست؟ انقلاب چیست؟”، تاکید کرد: یکی از تجربه‌های بزرگ در همه انقلابها و نهضتهای تاریخ این است که‏ هیچوقت در تاریخ رسمی تحولات بزرگ اجتماعی، دقیقا روشن نمی‌شود که چه کسانی‏ چقدر فداکاری کرده‌اند و چه کسانی سر سفره آماده نشسته‌اند. چه کسانی چقدر هزینه کرده‌اند و چه کسانی چقدر برداشت کرده‌اند.‏ شاید لطف قضیه هم به همین باشد.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 24 مرداد 1391برچسب:, توسط محمدزاده

10 مشکل عمده روابط عمومي در ايران

1-  فقدان يک اتحاديه صنفي و حرفه اي فراگير و قدرتمند در سطح کشور متشکل از روابط عمومي هاي بخش خصوصي و دولتي.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 23 مرداد 1391برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

روش شناسی جنگ نرم در اسلام (با توجه به آیات و روایات)

جنگ نرم، روشی است که در طول تاریخ از سوی اشخاص و جوامع نسبت به دیگری به کار رفته و می رود. در این روش، آن چه هدف قرار می گیرد، اعتقادات، عواطف و احساسات انسان هاست؛ زیرا فروپاشی شخصیت و ترور آنها، باارزش تر از ترور اشخاص و از میان بردن فیزیکی آنان است؛ زیرا هرگاه شخصیت ها از میان رفت به عنوان بردگانی بی مزد در خدمت اهداف استثماری دشمنان قرار می گیرند و آنان می تواند از خدمات و منابع شخصیت های ترور شده بهره گیرند.

از آن جایی که در جنگ نرم همه گروه ها و اقشار یک جامعه به ویژه خواص و رهبران، مخاطب پیام هستند، لازم است تا خواص با ایجاد بستری مناسب، زمینه بصیرت زایی و بصیرت افزایی در توده های مردم را فراهم آورند و اجازه ندهند تا دشمنان با هنجارشکنی، اهانت و دیگر شیوه ها مردم را به سمت و سوی غفلت کشانند و با اختلاف و تفرقه به اهداف ناپاک دست یابند. خداوند در آیاتی چند به مسئله جنگ نرم در ابعاد مختلف آن پرداخته است. یکی از ابعادی که در قرآن به آن توجه ویژه شده، شیوه های مقابله با جنگ نرم است. در این آیات، افزون بر تحلیل و تبیین جنگ نرم و اهداف آن، توصیه هایی برای مقابله با آن بیان شده است. یکی از توصیه های قرآن، مقابله به مثل و در مراتبی شدیدتر، حذف فیزیکی دشمنان و کشتن آنان است.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 20 مرداد 1391برچسب:جنگ نرم, توسط محمدزاده

پروتکل 24 گانه صهیونیسم [مانیفیست یهود]

هیچ چیز بهتر از شناختن یهود، صهیونیسم و اسراییل نمی‌تواند ما را از نیات پلید آنها اگاه کند. متن پیش روی شما ترجمه‌ای از کتاب پروتکل‌های دانشوران صهیون نوشته‌ی عجاج نهیوض است و در بردارنده‌ی 24 پروتکل که توسط سران صهیونیسم که متشکل از دانشوران و مغزهای متفکر یهودیت است به تصویب رسیده و امضا گردیده است و در واقع همان تفکرات اهریمنی آنان برای سلطه بر جهان توسط یک حکومت یهودی است. مطالعه‌ی این نوشتار ما را بر آن می‌دارد تا در تحقیق و شناخت این پدیده‌ی شوم همت بیشتری گمارده و در پاسخ به ندای هل من ناصر ینصرنی که در زمین و زمان پیچیده ثابت قدم‌ باشیم.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 20 مرداد 1391برچسب:صهیونیست, توسط محمدزاده

باسمه تعالی

سازمان اطلاعاتي ارتش آمريكا D.I.A 

در زمان رياست جمهوري جان اف كندي در سال 1961 توسط وزير جنگ او سازمان اطلاعاتي براي ارتش آمريكا تحت عنوان آژانس اطلاعات دفاعي با نام اختصاري D.I.A تشكيل گرديد. اين سازمان با هدف اطلاعات نظامي تاسيس شد كه هدف اصلي از تشكيل اين سازمان ايجاد رقيبي براي C.I.A بود. در حقيقت نظارت بر كار آن به طور پنهان بوده است (بصورت پنهاني از سيا نظارت مي كند) و با بكارگيري جاسوسان كارآزموده و مجرب در رشته هاي اطلاعات نظامي در پست هاي وابستگي نظامي سفارت خانه هاي خارج از كشور علاوه بر كارهاي جاسوسي نظامي بصورت مخفيانه بر امور C.I.A نظارت مي نمايد.‍

                             تهیه کننده: ای. غلامی   خرداد91


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 خرداد 1391برچسب:, توسط محمدزاده

پيشينه انقلاب مخملي در ايران

صراط - «سوزان مالوني»، كارشناس امور ايران در مركز تحقيقاتي بروكينگز در واشنگتن - كه آشنايي كامل به زبان فارسي دارد - در حاشيه ي گزارش آتلانتيك مي نويسد:

«تقسيم گروه هاي سياسي داخل ايران به اصلاح طلبان خوب و محافظه كاران بد كه معمولاً در واشنگتن انجام مي شود و در اين گزارش نيز وجود دارد، تقسيم بندي منحرف كننده اي است. در هر دو گروه افراد پراگماتيست و راديكال در خصوص امور بين المللي وجود دارند. نتيجه ي اين گونه ذهنيت ها اين خواهدشد كه كما في السابق سياست هاي دولت آمريكا در آب هاي متلاطم مسايل سياسي داخلي ايران برمبناي تقويت يك گروه و تضعيف گروه ديگر تنظيم شود. ما بايد اين را قبول كنيم كه براي مدت كوتاهي هم كه شده جمهوري اسلامي، با تمام تناقضات و منازعات آن، پابرجا خواهدماند، سياست ما بايد كل رژيم را در بر بگيرد.»


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 خرداد 1391برچسب:, توسط محمدزاده

       جهان اسلام –

 بيداري اسلامي و آينده ايراني

اشاره

بيداري اسلامي جديدترين رويدادي است كه اين پيش بيني را به واقعيت نزديك ساخته و با توجه به تاثيراتي كه بر روابط بين ملت ها و دولت ها و تغييرات قدرت در نظام بين الملل داشته و ادامه نيز دارد نويسنده را درباره آينده و بويژه آينده كشورمان به فكر فرو برده و با اين نوشتار مي خواهد به كمك روندهاي فعلي و پيش بيني تحولات آتي چارچوب تحليلي مناسبي از آينده ايران و ايراني ارايه دهد.او قصد دارد به آينده سفر كند نه بر بال خيال بلكه با مشاهده و كمك روندهايي كه در پيش رو قرار دارند.

قسمت دوم (ادامه)

تهیه کننده :  ایرج غلامی               خرداد   1391


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, توسط محمدزاده

      جهان اسلام –

 بيداري اسلامي و آينده ايراني

اشاره

بيداري اسلامي جديدترين رويدادي است كه اين پيش بيني را به واقعيت نزديك ساخته و با توجه به تاثيراتي كه بر روابط بين ملت ها و دولت ها و تغييرات قدرت در نظام بين الملل داشته و ادامه نيز دارد نويسنده را درباره آينده و بويژه آينده كشورمان به فكر فرو برده و با اين نوشتار مي خواهد به كمك روندهاي فعلي و پيش بيني تحولات آتي چارچوب تحليلي مناسبي از آينده ايران و ايراني ارايه دهد.او قصد دارد به آينده سفر كند نه بر بال خيال بلكه با مشاهده و كمك روندهايي كه در پيش رو قرار دارند.

روندها و تغييرات

7 ميليارد جمعيت كره زمين كه 20 درصد آن، 80 درصد منابع را مصرف مي كنند.بحران تامين مواد غذايي و آب براي ساكنان اين جهان، جنگ ها و نزاع هاي مرزي، قومي، مذهبي ومنطقه اي، فرهنگ ها و خرده فرهنگ ها و مسئله هويت، چيرگي دانايي محوري و قدرت نرم بر جنبه هاي سخت افزاري قدرت در سطح بين المللي و تلاش براي نهادينگي قدرت در سطح داخلي،شكاف فزاينده بين داراها و ندارها و تبعات اجتماعي،زيست محيطي، روانشناختي و بهداشتي زندگي شهري از روندهاي غالب تا ساليان سال خواهند بود.

قسمت اول

 

                                                گردآورنده :  ای. غلامی              خرداد   1391


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:جهان اسلام 0 بيداري اسلامي و آينده ايراني, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

عملیات روانی و افکار عمومی

مقدمه :هنگامي‏كه در جامعه درباره جنگ رواني سخن گفته می شود ، اگر افراد تصوري آميخته با شعبده ‌بازي و تردستي از آن نداشته باشند، دست کم آنرا بر مبناي تجربه‌ها و خوانده‌ها و شنيده‌هاي تاريخي خود درك مي‌كنند كه آن هم نمونه‌هاي ساده و سنتي هستند.

با پيشرفت وسايل ارتباط جمعي و گسترش روابط بين‌الملل، تأثير تبليغات و عمليات رواني بر فرهنگها و نگرش‌هاي اجتماعي كاملا ملموس بوده و به عنوان حربه‌اي براي تغيير افكار عمومي مورد استفاده قرار گرفته است.

 

تهیه کننده: ای. غلامی

اردیبهشت 1391

قسمت پنجم


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

عملیات روانی و افکار عمومی

مقدمه :هنگامي‏كه در جامعه درباره جنگ رواني سخن گفته می شود ، اگر افراد تصوري آميخته با شعبده ‌بازي و تردستي از آن نداشته باشند، دست کم آنرا بر مبناي تجربه‌ها و خوانده‌ها و شنيده‌هاي تاريخي خود درك مي‌كنند كه آن هم نمونه‌هاي ساده و سنتي هستند.

با پيشرفت وسايل ارتباط جمعي و گسترش روابط بين‌الملل، تأثير تبليغات و عمليات رواني بر فرهنگها و نگرش‌هاي اجتماعي كاملا ملموس بوده و به عنوان حربه‌اي براي تغيير افكار عمومي مورد استفاده قرار گرفته است.

 

تهیه کننده: ای. غلامی

اردیبهشت 1391

قسمت چهارم

 


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

عملیات روانی و افکار عمومی

مقدمه :هنگامي‏كه در جامعه درباره جنگ رواني سخن گفته می شود ، اگر افراد تصوري آميخته با شعبده ‌بازي و تردستي از آن نداشته باشند، دست کم آنرا بر مبناي تجربه‌ها و خوانده‌ها و شنيده‌هاي تاريخي خود درك مي‌كنند كه آن هم نمونه‌هاي ساده و سنتي هستند.

با پيشرفت وسايل ارتباط جمعي و گسترش روابط بين‌الملل، تأثير تبليغات و عمليات رواني بر فرهنگها و نگرش‌هاي اجتماعي كاملا ملموس بوده و به عنوان حربه‌اي براي تغيير افكار عمومي مورد استفاده قرار گرفته است.

 

تهیه کننده: ای. غلامی

اردیبهشت 1391

قسمت سوم


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

عملیات روانی و افکار عمومی

مقدمه :هنگامي‏كه در جامعه درباره جنگ رواني سخن گفته می شود ، اگر افراد تصوري آميخته با شعبده ‌بازي و تردستي از آن نداشته باشند، دست کم آنرا بر مبناي تجربه‌ها و خوانده‌ها و شنيده‌هاي تاريخي خود درك مي‌كنند كه آن هم نمونه‌هاي ساده و سنتي هستند.

با پيشرفت وسايل ارتباط جمعي و گسترش روابط بين‌الملل، تأثير تبليغات و عمليات رواني بر فرهنگها و نگرش‌هاي اجتماعي كاملا ملموس بوده و به عنوان حربه‌اي براي تغيير افكار عمومي مورد استفاده قرار گرفته است.

 

تهیه کننده: ای. غلامی

اردیبهشت 1391

قسمت دوم
 


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

عملیات روانی و افکار عمومی

مقدمه :هنگامي‏كه در جامعه درباره جنگ رواني سخن گفته می شود ، اگر افراد تصوري آميخته با شعبده ‌بازي و تردستي از آن نداشته باشند، دست کم آنرا بر مبناي تجربه‌ها و خوانده‌ها و شنيده‌هاي تاريخي خود درك مي‌كنند كه آن هم نمونه‌هاي ساده و سنتي هستند.

با پيشرفت وسايل ارتباط جمعي و گسترش روابط بين‌الملل، تأثير تبليغات و عمليات رواني بر فرهنگها و نگرش‌هاي اجتماعي كاملا ملموس بوده و به عنوان حربه‌اي براي تغيير افكار عمومي مورد استفاده قرار گرفته است.

 

تهیه کننده: ای. غلامی

اردیبهشت 1391

قسمت اول


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 25 ارديبهشت 1391برچسب:, توسط محمدزاده

10 مشکل عمده روابط عمومي

در ايران

1-  فقدان يک اتحاديه صنفي و حرفه اي فراگير و قدرتمند در سطح کشور متشکل از روابط عمومي هاي بخش خصوصي و دولتي.

 

ای. غلامی

24/2/91


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 24 ارديبهشت 1391برچسب:, توسط محمدزاده

نقش روابط عمومی و تبلیغات در انتخابات  

 پایان ( قسمت سوم )

تهیه کننده : ای.   غلامی.    اردیبهشت 1391 


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:, توسط محمدزاده

جنگ نرم در صدر اسلام

با نگاهی بر فلسفه صلح امام حسن(ع) با معاویه

مقدمه

   درباره امام حسن(ع) و فلسفه صلح امام حسن(ع)، اصولاً شناخت ما و معرفت ما نسبت به امام حسن(ع) کم است و حال اینکه از امام حسین(ع) خیلی تجلیل می‌کنیم. امام حسین(ع) شب عاشورا به خواهرش حضرت زینب گفت: امام حسن(ع) از من بهتر است. یعنی امام حسین(ع) شب عاشورا زمانی که داشت خداحافظی می‌کرد فرمود: «یَا دَهْرُ أُفٍّ لَکَ مِنْ خَلِیل» (أمالى‏صدوق، ص‏۱۵۶) و اشعاری می‌خواند. حضرت زینب ناراحت و منقلب شد. بعد امام حسین(ع) گفت: چرا منقلب شدی؟

 

برگرفته از صحبتهای حجت الاسلام قرائتی؛ تاریخ پخش :   2/4/1359   

تهیه کننده : ایرج غلامی اردیبهشت 91


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:فلسفه صلح امام حسن(ع), توسط محمدزاده

نور افشانی وهمایش بزرگ

سردار گیلان حاج نظرعلی علیزاده

کاندیدای اصلح مجلس شورای اسلامی شهرستان رشت

زمان : چهارشنبه (14/2/91) ساعت  9 شب

مکان: رشت - فلکه صیقلان


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 ارديبهشت 1386برچسب:, توسط محمدزاده

باسمه تعالی

مديريت روابط عمومي         Public  Relations

Htpp://www.ravabetomomi.loxblog.com

ادامه - قسمت سوم


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 7 ارديبهشت 1391برچسب:, توسط محمدزاده

باسمه تعالی

مديريت روابط عمومي         Public  Relations

Htpp://www.ravabetomomi.loxblog.com

روابط عمومي از دهه 1920 و از همان ابتدا به منظور حل بحران هاي سازمان ها و ادارات پديدار گشت.

نقش آفرينان و پيشگامان عرصه روابط عمومي، افرادي چون "ادوارد برنيز" (بنيانگذار اولين دانشكده روابط عمومي و نويسنده كتاب روابط عمومي)، آقاي "ايوي لي" (بنيانگذار روابط عمومي مدرن)، آقاي "ركس هارلو" (نظريه پرداز روابط عمومي) و ديگران در پيدايش و معرفي آن نقش مهم و قابل توجهي ايفا كردند.

همچنين جيمز گرونيك پدر روابط يا پدر علمي روابط عمومي جهان و آقاي دكتر حميد نطقي بنيانگذار و پدر روابط عمومي ايران مي باشد. اولين روابط عمومي در ايران توسط آمريكايي ها در شركت نفت ايجاد گرديد.

كتاب "مديريت روابط عمومي"  نوشته دكتر حميد نطقي

كتاب "چگونه روابط عمومي كنيم"  نوشته رضا اميني

دكتر حميد نطقي : "روابط عمومي وكيل مدافع سازمان در بيرون و مدعي العموم در داخل سازمان است."


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 7 ارديبهشت 1391برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالي

معيارهاي انتخاب نماينده و مدير شايسته

حضرت امام خميني (ره) رهبركبير انقلاب اسلامي ايران و جهان فرمودند:

"در تقدم ملاكها هيچ چيز ارزش و ملاكي مهمتر از تقوي و جهاد در راه خدا نيست و همين تقدم ارزش و الهي بايد معيار انتخاب و امتياز دادن به افراد و استفاده از امكانات و تصدي مسئوليت ها و اداره كشور و بلاخره جايگزين همه سنت ها و امتيازات غلط مادي و نفساني شود. چه در زمان جنگ و چه در زمان صلح و چه امروز و چه فردا كه خدا اين امتياز را به آنان عنايت فرموده است و صرف امتياز لفظي و عرفي كفايت نمي كند كه بايد هم در متن قوانين و مقررات و هم در متن عمل و عقيده و روش و منش جامعه پياده شود."

رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت امام خامنه اي :

  "ما بايد اين راه را طي كنيم. ما بايد همت كنيم. ما بايد مناسبات غلطي كه موجب عقب ماندگي ملت ها و از جمله ملت ما شده است، عوض كنيم و تغيير دهيم. ما بايد عقب ماندگي هاي گذشته را جبران كنيم همه اينها نياز دارد به همت؛ نياز دارد به عزم، نياز دارد به اميد... ."

انتظارات مردم، نخبگان علمی، مذهبی و سیاسی از نامزدها و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با عنايت به آرمانهاي حضرت امام (ره) و رهنمودهاي گهربارحضرت امام خامنه اي:


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 21 فروردين 1391برچسب:معيارها , انتخاب نماينده , مدير شايسته, توسط محمدزاده

سردار حاج نظرعلی علیزاده در رقابتی با سالم ترین،

مردمی ترین،خالص ترین و کمترین هزینه تبلیغات انتخاباتی

در شهرستان رشت و بخش های تابعه

و در مقابل آن همه هجمه های ناجوانمردانه و

هزینه های هنگفت شیطانی، تطمیع ، تهدید

و تخریب های افرادی معلوم الحال و ضد مردم، 

پیروزی بزرگی بدست آورد و به دور دوم رقابت انتخابات

در 15 اردیبهشت سال 1391 راه پیدا نمود.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 14 فروردين 1386برچسب:, توسط محمدزاده

نقش روابط عمومی و تبلیغات در انتخابات  

 ( قسمت دوم )

تهیه کننده : ای.   غلامی.    13/1/1391


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 13 فروردين 1391برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

نقش روابط عمومي و تبلیغات در انتخابات

مقوله نقش روابط عمومي در انتخابات مرا وا داشت تا مقالات و نظريه هاي مربوط به روابط عمومي در انتخابات را دنبال نمايم. و با توجه به مشاهدات عيني انتخابات مجلس شوراي اسلامي در 12 اسفند90 و در ادامه آن انتخابات مرحله دوم مجلس در 15 اردیبهشت، انواع روابط عمومي و تبليغات نامزدهاي انتخاباتي را مشاهده و مورد تجزيه و تحليل قرار دادم.

لذا ابتدا مشاهدات و خود را از نحوه ارتباط و روابط عمومي و تبليغات نامزدهاي انتخاباتي متفاوتي را مورد بررسي قرار داده و سپس روابط عمومي و تبليغات سالم، منطبق بر واقعيات و علمي را مطرح و بررسي مي نمايم.   

(قسمت اول)


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 13 فروردين 1391برچسب:, توسط محمدزاده

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 10 فروردين 1391برچسب:, توسط محمدزاده

اخلاق در روابط عمومی

 اصول اخلاقی در روابط عمومی 

   مدیران و شاغلان در روابط عمومی در هر جامعه ای علاوه بر رعایت ضوابط و معیارهای اداری و دیوان سالارانه به مجموعه ای از رهنمودها و معیارهای اخلاقی و ارزشی نیاز دارند تا بتوانند آنان را در اقدامات و فعالیت ها و تصمیم گیری هایشان یاری رسانند. به این معیارهای اخلاقی و ارزشی اصول اخلاقی حرفه روابط عمومی می گویند.

تهیه کننده : ا. غ.  نوروز سال 1391



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 4 فروردين 1391برچسب:اخلاق در روابط عمومی, توسط محمدزاده

فرماندهی و مدیریت بسیجی 

 ماهیت و فلسفه  فرماندهی و مدیریت بسیجی

يكي از علل ضعف و يا ناكارآمدي مديريت در سازمانهاي ما، تمسك به شيوه‌هاي مديريتی اعمال شده در غرب است كه متناسب با فرهنگ و مبانی اعتقادی ما نمیباشد. امروزه تغيير اين شيوه‌هاي كليشه‌اي، و جايگزيني آن با اصول و فرهنگ غني اسلامي برای مدیریت جامعه و پایگاه های مقاومت یک ضرورت اجتناب ناپذیر میباشد. نيم نگاهي به چشم انداز وسيع دين و منابع غني و سرشار آن به ويژه قرآن كريم و سيره پيامبر گرامي اسلام(ص) و ائمه هدي(ع) و همچنین تجارب انباشته شده هشت سال دفاع مقدس  همگی روشنگر اين نكته است كه اين چشم انداز وسيع و منحصر به فرد، زمينه بكري است که در راستای تدوین و طراحی نظام و ساختار فرماندهی ومديريت مستحكم و كارآمد، به خوبی مورد بهره برداری قرارنگرفته است. آنچه اهمیت این مبانی را مضاعف مینماید ، ماهیت هم سنخی آن با مبانی واصول فرماندهی و مدیریت میباشد. اساساً مسائل فرماندهی و مدیریت با روان انسانها سروکار دارد، و جلب همکاری روانها و به حرکت در آوردن آنها به سوی هدفی مقدس و عالی، مستلزم قابلیت و ظرافتی است، که از مهمترین شاخصهای مورد نظر در رویکرد های فرماندهی و مدیریت مبتنی بر مبانی اسلامی  بشمار می آید.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 7 اسفند 1390برچسب:, توسط محمدزاده

شیوه های نظم دهی و انسجام بخشی

الف) شيوه هاي حفظ انسجام و ارتقا ء انگيزه بسيجيان

    برای تأمین انسجام و ارتقاء انگیزه بسیجیان شیوه ها و روش های گوناگونی وجود دارد که اهم آنها عبارت است از:

1- رعايت اخلاق اسلامي

     كساني كه داوطلبانه و با انگيزه خدمت به اسلام و كشور وارد مجموعه بسيج ميشوند طبعاً انتظار دارند كه محيط بسيج سرشار از خوبيها وفضايل باشد و اگر خداي ناكرده آنچه را از بسيج انتظار داشتند در عمل نبينند، انگيزه آنها براي حضور در بسيج سست مي شود وبديهي است كه اين مسأله بر حفظ و انسجام سازماني هم تاثير منفي خواهد داشت. در سايه ي حاكميت اخلاق اسلامي افراد مجذوب بسيج شده و انگيزه و علاقه آنها براي حضور در برنامه ها و فعاليت ها عميق و قلبي خواهد شد .



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 5 اسفند 1390برچسب:, توسط محمدزاده

شیوه بصیرت بخشی

مفهوم شناسی

         بصیرت در لغت عربی به معنای عقیده قلبی، شناخت، یقین ، زیرکی و عبرت آمده. دراصطلاح عرفانی و فلسفی عبارت است از : قوه ای در قلب شخصی که به نور قدسی منور بوده و شخص به وسیله­آن، حقایق اشیاء و امور را درک می­کند ، همان گونه که شخص، به وسیله چشم، صورت ها وو ظواهر اشیاء را می بیند. البته برخی گفته اند: بصیرت، معرفت و اعتقاد حاصل شده در قلب، نسبت به امور دینی و حقایق امور است.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدزاده

شیوه های تعامل و ارتباط سازنده و اثر بخش

 

تعامل و ارتباط پايگاه مقاومت بسيج با اهالي محل

بدون ترديد يكي از مهمترين ويژگيهاي بسيج بعد از معنويت و اخلاص، اجتماعي و مردمي بودن آن است و اين دو، عامل اصلي توانمندي بسيج هستند. بنابراين اگر بسيج يك محله عليرغم برخورداري از اخلاص و جنبه هاي معنوي ، در بعد اجتماعي نفوذ لازم را در ميان مردم محله نداشته باشد اين يك بسيج ناقص است و طبيعتاً قادر به ايفاي نقش حقيقي خود نمي باشد. لذا تعامل و ارتباط پایگاه مقاومت بسیج با اهالی محل به عنوان مأمنی مناسب، حامی و اطمینان بخش همواره می بایست مورد عنایت و توجه خاص قرار گیرد.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدزاده

   بسمه تعالي

اهداف تعليم  و تربيت اسلامي و راه دستيابي به آنها 

·       اهداف اعتقادي

1-  پايبندي به اصول اعتقادي و مباني ديني واحكام اسلامي:

- جايگاه توحيددرنظام اسلامي: اسلام ،دين توحيداست وتوحيديعني رهايي انسان ازعبوديت واطاعت وتسليم دربرابرهرچيزوهركس بجزخدا،يعني گسستن بندهاي سلطه ي نظامهاي بشري،يعني شكستن طلسم ترس ازقدرتهاي شيطاني ومادي،يعني تكيه براقتدارت نهايتي كه خداوند در نهاد انسان قرارداده واز او بكارگيري آنها را همچون فريضه يي تخلف ناپذيرطلب كرده است.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدزاده

اخلاق اسلامی

 تقویت انگیزه تکلیف گرایی

 

 چیستی تکلیف و تکلیف گرایی این نگرش از مسئولیت انسان نسبت به سرنوشت مشترک خویش با دیــگران نشات می­گیـرد؛ بنابراین، تکلیـف همان مسئــولیت در برابر خدا، خــود و دیگران و طبیــعت قلمداد می شود و می­توانــد ابعاد مادی و معنوی زندگانی انسان را شامل شود؛ از ایــن رو، تکلیف صـرفاً امری از پیش تعییـن شـده نیست، بلکه ادای نــوعی مسئولیت در بـرابـر هــدف و انگیزه­ای اساسی اعم از اهداف و انگیزه های این جهانی یا اخروی است.

          



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدزاده

فلسفه و اصول حاکم بر بسیج

                                                                

 

- بسیج، لشکر مخلص خداست، که دفتر تشیکل آن راهمۀ مجاهدین از اولین تا آخرین امضا نموده اند.

- اگر مسئولین نظام اسلامی از شما (بسیجیان)غافل شوند، به آتش دوزخ الهی خواهند سوخت.

- تشکیل بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران یقیناٌ از برکات والطاف جلیه خداوند تعالی بود که بر ملت عزیزوانقلاب اسلامی ایران ارزانی شد.

 

الف) بسيج از ديدگاه حضرت امام خميني (ره)

بسيج از ديدگاه حضرت امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدزاده

شاخص های دفاع همه جانبه

چیستی تهدید

     در لغت واژه تهدید به معنای ترساندن ، بیم دادن و تولید خطر می باشد. و از نظر اصطلاحی در علــوم سیاسی و روابط بین الملل، تهدید و امنیت به وسیله یکدیگر تعریف     می شوند.

(امنیت در واقع، نبود تهدید است و با وجود تهدید، امنیت مخدوش و کاهش می بابد.)    



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 27 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

"خواص شگفت انگیز صلوات"

 معنای صلوات

صلوات در لغت به چه معناست؟

       صلوات در لغت به معنای دعاست و نماز را به جهت اینکه شامل دعا میشود صلاه میگویند اما صلوات در میان عرف مردم: شامل دو چیز است. معنای اول : سلام و درود بی کران خداوند و فرشتگان و کسانی که ایمان به رسول خدا آوردند ،به جهت عظمت و مقام و منزلت آن حضرت صلوات بر محمد و آلش می فرستند. معنای دوم : صلوات به معنای نماز است....



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه 8 بهمن 1386برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

مهارت های ارتباطات اجتماعی

 

اهداف ارتباط موثر و ماهرانه:

1-   درک : ارتباطی ارتباط موثر است که مخاطب معنی فرستنده پیام را درک کند و بفهمد.

2-   شادمانی و لذت : موقعی ارتباط موثر است که شادی و مسرت را به دنبال داشته باشد.

3-   نفوذ در نگرش ها : ارتباط باید در نگرش طرف مقابل تغییر حاصل نماید.

4-   به گسترش روابط بیانجامد: مخاطب بعد از ارتباط مایل به ارتباط مجدد باشد.

5-   به کنش و عمل بیانجامد (Action اکشن) : ارتباطی موثر است که موجبات عمل طرف مقابل را بر اساس نسخه ای که ما پیچیدیم فراهم آورد.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 18 دی 1390برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

ویژگی های مثبت اخلاقی یک دوست خوب میتواند بسیار متنوع باشد:

1- ایمان و پارسایی
ایمان و پارسایی از ویژگی های مهم یك دوست است ؛ زیرا انسان موحدی كه دین را با جان و وجود پذیرفته و به وجود بهشت و جهنم اعتقاد دارد و از زوال دنیا و بقای جهان آخرت نیز آگاه است ، به خوبی می داند تنها از راه عبودیت و بندگی است كه می تواند سعادت دو جهان را كسب نماید.
قرآن شریف در این رابطه آیات گوناگونی دارد كه در ضمن آنها ، مردم و مؤمنان را از برقرار كردن پیوند دوستی و مودت با كافران و مشركان و منافقان بر حذر می دارد:
افراد با ایمان نباید به جای مؤمنان ، كافران را دوست و سرپرست خود انتخاب كنند و هر كس چنین كند هیچ رابطه ای با خدا ندارد.( سوره آل عمران ، آیه 28 )



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه 17 دی 1390برچسب:, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

                    شناسی و تهدید نرم

 

         مهمترین عناصر وجودی یک کشور و حکومت

از مهمترین عناصر وجودی یک کشور  و حکومت ملت و جمعیت آن کشور است. در ارزیابی قدرت کشورها فرض بر این است که از هر کشوری که از جمعیت بیشتری برخوردار است، قدرتمند تر از کشورهایی است که جمعیت کمتری دارند. اگر جمعیت درون هر کشوری از لحاظ کمی بالا باشد و کیفیت جمعیت یعنی ساختار سنی آن متمایل به سنین جوان باشد می تواند هم به عنوان یک مزیت مثبت و هم به عنوان یک مزیت منفی مورد استفاده قرار گیرد.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 16 دی 1390برچسب:تهدید شناسی و تهدید نرم, توسط محمدزاده

بسمه تعالی

 

آشنایی با انقلاب های رنگین

 

ویژگی های انقلاب های رنگین :

1- تمام آنها بدون استفاده از ابزارهای خشونت آمیز و طی راهپیمایی های خیابانی صورت گرفت. مبارزه مسالمت آمیز موجب می شود که : 1- چهره توام با رضایت حکومت به تدریج مذدوش شود.

2- ظرفیت نیروهای سرکوب برای اعمال قهر و زور تا حد زیادی تخلیه گردد. 3- استفاده از توانمندیهای مخالفان مخالفان درون حکومتی  و این امکان را فراهم می کند تا پتانسیل درون حکومتی در راستای انقلاب بسیج شود

3- تمام این حرکتها با شعارهای مبتنی بر دموکراسی خواهی و لیبرالیسم انجام می شود.

4- جنبش های نوین اجتماعی (حاملان و عاملان انقلاب رنگی) : یکی از اشکال سازمان یابی نیروهای جامعه مدنی محسوب می شود و در گذار بر دموکراسی نقش اساسی ایفا می کند. جنبش های اجتماعی جدید به جنبش هایی گفته می شود که از دهه 1960 عمدتاً در جوامع اروپای غربی و آمریکای شمالی سر در آورده اند و تلاش کردند طیف های گوناگونی از نیروهای اجتماعی از جمله جنبش های بسیج دانشجویی، جنبش حقوق مدنی، جنبش زنان، جنبش محیط زیست، جنبش صلح، جنبش ضد نژاد پرستی و گروههای مخالف تولید و تکثیر استفاده از سلاح های کشتار جمعی.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 16 دی 1390برچسب:, توسط محمدزاده
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :